online live personal training

Najtraženiji vid saradnje! Veliki broj zadovoljnih klijenata širom sveta!

Bez podrške stručne osobe i nekoga ko je u realnom vremenu uz Vas pravite greške, gubite motivaciju i odustajete. Oduvek ste želeli da imate nekoga da Vas motiviše, edukuje, koriguje, konsultuje i prati progres. Dosadile su Vam “robotizovane” fitness aplikacije sa kojima nemate utisak ličnog pristupa i kvaliteta.

Ukoliko ste se prepoznali za Vas je najbolje rešenje online LIVE

Najkvalitetniji vid online saradnje je pred Vama!

Sve što Vam je potrebno jeste internet konekcija i uređaj preko koga možete primiti video poziv putem neke od aplikacija Zoom/Viber/WhatsApp.

Ne dobijate video sadržaj već LIVE personalnog trenera u realnom vremenu! Trener Vas prati tokom celog treninga vršeći neophodne korekcije i sugestije. Slobodni ste da razgovarate o svakoj nedoumici u vezi treninga, ishrane i suplementacije što Vam ne omogućava ni jedna od mnogobrojnih aplikacija. Takođe dobijate savete, sugestije i druge materijale u JPG, video ili PDF formatu sa ciljem da Vam olakšaju i pomognu na putu transformacije.

Prijavite se za online LIVE sada!

Kako je ovaj vid treninga sve više popularan, tako je ograničen i broj ljudi sa kojima mogu kvalitetno da radim. Požurite i rezervišite svoje mesto! Nemojte trošiti novac na trenažere, časopise i slična pomagala koja će brzo završiti ispod kreveta ili u kanti. Ne trošite vreme ni novac na stvari koje Vam do sada nisu donele rezultate.

Pre samog početka kontaktirajte me putem Zoom/Viber/WhatsApp ili mail-a kako bismo se upoznali, utvrdili Vaše ciljeve i kako bih odgovorio na sva vaša eventualna pitanja.

Mesta su ograničena. Ukoliko me kontaktirate, dobijete odgovor, a nakon toga se ne javite smatraću da ste odustali i daću prednost drugom kandidatu.

Najbitnije od svega je što Vam online LIVE daje rezultate koje ste oduvek želeli!