Online kosultacijama popravite posturu tela uz istovremeno otklanjanje bola.

Program je prevashodno osmišljen i namenjen osobama koje mnogo vremena provode ispred računara. Uz benefite koje pruža, bezbedno ga mogu koristiti svi. Kombinacijom eksluzivnog sadržaja i tehnologije omogućavam individualni pristup pružajući iskustvo koje prevazilazi barijere klasičnog treninga. Programom mogu biti obuhvaćeni saveti o ishrani, suplementaciji i usvajanju zdravih životnih navika. Prilagodljiv je svakom uzrastu i polu, bez obzira na vežbačko iskustvo, lokaciju i opremu za trening.

Klasični pristup „jedan program za sve“ nije primenljiv na individualni životni i poslovni stil pojedinca. Verujem u lični pristup. Program pruža kvalitet i motivaciju sa ciljem da klijenti budu aktivni i zavole aktivnost. Sam pravim svoj materijal vodeći računa o bezbednosti i edukaciji kao i načinu pristupa. Ne ograničavam Vas na korišćenje sprava, opreme i teretane.

Prednosti online konsultacija 1 na 1

  • Ušteda vremena: lakša organizacija – nemate potrebe da izlazite iz kancelarije/stana ili putujete do drugog grada- potrebni su Vam samo računar, tablet ili mobilni telefon, internet i Vaš lični konsultant biće preko puta Vas.
  • Fleksibilno vreme sastanka – dogovaramo vreme koje Vama najviše odgovara
  • Puna pažnja konsultanta – je usmerena samo na Vas jer su konsultacije 1 na 1

Najčešća pitanja

Šta podrazumeva individualna konsultacija?

Konsultacija podrazumeva razgovor fokusiran na određenu situaciju ili određeni problem. Svrha konsultacije je identifikovanje teškoća i pružanje podrške u prevazilaženju.

Inicijalni sastanak u trajanju od 30 minuta je besplatan i služi za upoznavanje klijenta i konsultanta (kratak upitnik i dodatna pitanja), kako bismo zajedno doneli odluku o daljim koracima u nastavku saradnje .

Kako se realizuje?

Individualne konsultacije se realizuju online (Skype, Zoom, Whatsapp, Viber i sl.) u unapred dogovorenim terminima.

Koliko traju konsultacije?

Konsultacije su ograničene na 30 minuta.

Kako mogu zakazati razgovor?

Pošaljite e-mail i odgovor očekujte u roku od 24h.

Koliko je potrebno da se napravi plan treninga i krene u realizaciju?

Garantujem da će Vaš plan biti spreman za 48h, ali je uglavnom spreman za manje od 24h.

Da li moram biti učlanjen u teretanu da bih trenirao?

Ne. Program se kreira prema vašim sklonostima, mogućnostima. Možete ga praktikovati kod kuće, na poslu, napolju… gde god se osećate prijatno.

Da li mi je potrebna oprema?

Oprema nudi veći broj pokreta ali nije neophodna. Program će biti dizajniran na osnovu onoga sa čime raspolažete.

Da li se mogu nekome obratiti za pomoć?

Naravno, tu sam da pomognem. Možete me kontaktirati putem e-maila , poruka, društvenih mreža. Odgovor očekujte u roku od 24h.

Da li su moguće konsultacije uživo?

Da. Konsultacije uživo moguće su u Beogradu u unapred dogovorenom terminu. Konsultacije uživo se posebno tarifiraju.

Plaćanje i cena?

Uplate se vrše po zakazivanju konsultacije, najkasnije dan pre dogovorenog termina. Online konsultacije jedan na jedan, 900 (devet stotina) dinara za 30 (trideset) minuta. Online konsultacije za više polaznika, 1400 (hiljadu četristo) dinara za 30 (trideset) minuta.

Šta ne možete očekivati na konsultacijama?

Tu sam da Vam pomognem da donesete najbolju odluku u svakoj od faza procesa.

Ne možete očekivati da na bilo koji način preuzmem odgovornost za dinamiku i način na koji ćete sprovoditi savete i sugestije sa konsultacija.

Od Vaše odluke, volje i doslednosti u radu u potpunosti zavisi da li će biti uspešno ili ne.

NAPOMENA: MINIMALNI BROJ INICIJALNIH UGOVORENIH KONSULTACIJA JE 10. MINIMALNI PERIOD SARADNJE ZA KORPORATIVNE KONSULTACIJE JE 3 MESECA, A MINIMALNI BROJ KONSULTACIJA 60. BROJ DOGOVORENIH MESEČNIH KONSULTSCIJA NE PRENOSI SE U NAREDNI MESEC. TERMIN ZAKAZANE KONSULTACIJE MOŽE SE PROMENITI NAJKASNIJE U ROKU OD 24H PRE POČETKA ISTE, U PROTIVNOM TERMIN ĆE SE VODITI KAO ISKORIŠĆEN.

Bonus: 7 dana nakon završenih konsultacija možete računati na besplatnu e-mail podršku u vidu odgovora na dodatna pitanja.