Šta kupiti – pokloniti dečku?

30 Dec

akcija treninzi nova godina

Nekoliko korisnih saveta i 4 nepogrešiva predloga za najbolji poklon.

Možda ovim tekstom iskačem iz tematike sajta, ali ne previše. Večito pitanje, nedoumice, naročito u vreme praznika. Osnovno pravilo koje ću dati lepšem, nežnijem polu jeste NE KUPUJTE ONO ŠTO SE VAMA SVIĐA I ŠTO VI VOLITE!

Poklon kupujete drugoj osobi. Osobu trebate dobro da poznajete. Kako poklon nije namenjen Vama, nemojte upadati u zamku i donositi odluku na osnovu svojih afiniteta. Retko sam dobijao ono što sam želeo. Uglavnom Vam ljudi poklone ono što misle da Vam treba, da želite, vođeni sopstvenim željama.

Kako je sajt namenjen edukaciji u vezi treninga i ishrane, tako su predlozi u okviru teme. Ako je osoba aktivna, definitivno nema promašaja nekim od ovih poklona, ako nije, poklonom šaljete poruku da bi trebala više da se posveti, ne fizičkom izgledu već pre svega zdravlju. U svakom slučaju, oboje ste na dobitku!

Evo predloga:

  1. Whey protein. Nema pravog muškarca kome se ovaj poklon neće dopasti. Pokazaćete mu da slušate njegove želje, što će ga dodatno obradovati. Kupićete mu nešto korisno. Kupite poznatiji brend kako ne biste upali u zamku “na šta si bacila pare, šta je to”. Ako pita za cenu, recite: “nije bitna cena, za tebe samo najbolje” 🙂
  2. Pojas za dizanje tegova. Godinama sam očekivao ovaj poklon, nikada ga nisam dobio 🙂 Poklanjate ga uz reči: “dušo (srce, kuco, pile maco,…) znam da si mnogo jak, podižeš velike kilaže, ali ne želim da se povrediš i da me zbog toga ispustiš iz naručja”.
  3. Set bučica – jednoručnih tegova. Teg ne propada, večno traje, neće ga baciti, uvek će ga podsećati na Vas. Poklanjate ga uz reči “znam da voliš da treniraš, ali želim da si mi blizu čak i kada vežbaš. Treniraj kod kuće, volim da te posmatram dok se znojiš i stežeš čvrste mišiće”. Onda ga oduševite Arnoldovom opaskom iz Pumping iron filma ” the blood is rushing into your muscels” tu je već šokiran Vašom žrtvom da ste potrošili vreme gledajući kultni bodi bilding film, još ako dodate uz to “samo se potrudi da ne ode sva krv samo u mišiće” predviđam dugu, uzbudljivu vezu. Ili zaboravite ove opaske da ne zvučite kao pasus scenarija jeftinog erotskog filma.
  4. Personalni trening. Ovde trebate biti oprezni. Ovo je najvredniji poklon koji možete pokloniti voljenoj osobi. Ne najvredniji u finansijskom smislu, već najkorisniji. Ono o čemu morate voditi računa jeste razlog zbog kojeg mu ovo poklanjate. Ne sme da oseti da mu “udarate” na ego. Može biti u fazonu: “Šta će mi trener?! Da li ti misliš da ja ne umem da treniram?! Da ne znam šta radim?!” razuveravate ga činjenicom da je godinama, decenijama, pa čak i vekovima unazad personalni trener bio privilegija bogatih, uspešnih, osoba na visokim, vladajućim pozicijama u društvu. Poklanjate mu uz rečenicu: “Želim da se osećaš bitno. Ne sumnjam u tvoje sposobnosti već želim da ti pružim nešto što prosečni muškarac nema, a to je lični trener. Jer, ti si za mene izvan proseka”. Ovaj poklon sa sobom nosi veliki rizik. Ako uzmemo za primer da angažujete mene! Uz moju pomoć izgledaće prezgodno, pa će ga želeti i druge devojke. Drugi rizik je da će mu se toliko svideti uspeh da će više vremena provoditi samnom nego sa Vama. Ukoliko ste dovoljno jaka, samouverena i hrabra osoba, ovo je idealan poklon za Vašeg “dragog”.

Kratka lista poklona koju sam naveo može se primeniti ne samo na predstojeće praznike, već i za rođendane, godišnjice i slične manifestacije. Pokloni su primenljivi kako u dugim vezama tako i kod onih koje su tek u zamahu. Pokloni su uvek aktuelni za bračne parove, ali i “švalerske” kombinacije.

Vaš trener
Marko Đorđević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *