Teretana Sport active Staro sajmište

01 Sep

sport active staro sajmiste trening

Još jedna teretana koju sam posetio koristeći svoju fitpass karticu. Sa sport active sam imao saradnju, ali nisam ranije posećivao objekat na Starom sajmištu.

Teretana se nalazi u zenimljivom objektu i kružnog je oblika, što je posebno interesantno. Teretana je praktično na galeriji jer se u središnjem delu nalazi sportski teren.

 

Ima dosta prirodnog svetla, prozora i u trenutku moje posete je bila odlično provetrena. Svlačionica je pristojna, dobre veličine, sa nekoliko tuševa iza paravana. Malo dotrajala ali čista. Zamerka što nema tečnog sapuna ni šampona, pa obavezno ponesite svoj.

Teretana iako na prvi pogled prostrana zapravo ne raspolaže sa toliko prostora. Ponovo sam imao sreće da budem sam u teretani pa nisam imao problema da biram na kojoj ću spravi da vežbam. Šipke su olimpijske, sprave kvalitetne i robusne. Malo su starije. Naročito je stara kardio oprema ali je renomiranih brendova pa sam siguran da se može lepo odraditi trening na njima. Meni lično kardio oprema nije interesantna niti previše bitna pa ovo neću smatrati za veliki minus.

Nisam obratio pažnju do koje kilaže se kreće raspon bučica ali su delovale zadovoljavajuće za većinu. Sprave su kvalitetne, lepo pogađaju mišićne partije, iako su malo starije proizvodnje. Robusne su i izdržljive, ali meni lično deluju malo sablasno, hahaha kao sprave za mučenje. Ne znam zašto, navikao sam na podrumske hard core teretane, ali ove mi deluju kao zubarska stolica. Isprobao sam većinu i zadovoljan sam kako rade tako da ću sigurno još neki put posetiti ovaj prostor.

Zamerka mi je podna gumena obloga u delu gde je stalak za čučanj koja nije adekvatno uklopljena pa se preko nje sapliće i otežava rad oko stalka. Ne znam da li je to samo trenutno pomereno ili je tako stalno ali mi je to zasmetalo.

Opšti utisak, pristojna teretana, za mene dovoljno opreme ako nije prevelika gužva. Zamerka podne obloge u pojedinim delovima, starija oprema, zastereo kardio program i nedostatak tečnog sapuna i šampona u delu za tuširanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *