Teretana AHILEJ Vojvode Stepe

05 Sep

personalni trener ahilej

Odrađen još jedan trening, ovoga puta u teretani Ahilej na Voždovcu. Nisam žurio, ali trening nije bio klasičan, pre se može reći da je bio haotičah, hahaha. Osećao sam se kao dete u prodavnici slatkiša. Nisam ni sumnjao u opremljenost teretane ako se uzme u obzir činjenica da je vlasnik moj prezimenjak Aleksandar Simetrija Đorđević ( višestruki internacionalni i Srpski šampion u body building-u ).

 

Teretana je na dva nivoa, na raspolaganju vam je ogroman broj sprava Hammer Strength/Life Fitness proizvođača. Kao i po običaju kardio deo me nije zanimao, ali je kvalitetan. Prostor nije veliki i to je jedina mana ako se zadesi da trenirate u vreme gužve. Mene sreća prati pa sam i ovog puta bio u periodu kada je bio mali broj vežbača.

Svlačionica je pristojne veličine, ormarići malo manji, dve tuš kabine i nema tečnog sapuna i šampona pa ponesite svoj. Vrata ma muškoj svlačionici nisu dobro radila ali je odmah primećen problem tako da verujem da je već rešen. Meni to nije smetalo, ali možda neko ne želi da prvo što ugleda pri ulasku u teretanu bude moja dlakava zadnjica.

Dakle uz par nedostataka stvarno ne mogu da kažem da mi je bilo koji od njih smetao jer sam uživao jureći sa sprave na spravu. Radio sam gornji deo tela pa sam se potrudio da prođem gotovu svaku spravu, a ima ih mnooogooo. Sve su lepo funkcionisale, kako hammer sa slobodnim opterećenjem tako i life fitness sa sajlama.

Bučice su do 50 kg. Ploče olimpijske, šipke olimpijske. Jedina mana je što su ploče zakačene na sprave pa se može desiti da tražite ploču koja vam treba.

Dovoljno visok plafon, dobra provetrenost i ako se objekat nalazi u suterenu.

 

Opšti utisak, jupiii, odlična teretana koju ću svakako posetiti ponovo. Mane zanemarujem jer je rad na spravama pravi užitak. Uskoro će otvoriti još jedan objekat na Banovom brdu ( 01.10.2017. ), a za sada teretanu Ahilej imate na 3 lokacije Voždovac, Zvezdara i Mirijevo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *