Teretana Athletic’s gym Banovo brdo

Teretana Athletic’s gym Banovo brdo
07 Sep

Athletic’s gym, moja poseta je bila objektu na Banovom brdu, pored ove lokacije Athletic’s možete naći i na Vidikovcu, Crvenom krstu i Voždovcu.

21316219_10214439420399045_721658553121077070_o

Teretana je opremljena Techno gym  spravama visokog kvaliteta. Naravno neke sprave mi više leže, neke manje, stvar je lične prirode, ali sprave su definitivno kvalitetne i u dobrom stanju. Bacio sam pogled na kardio program, digitalni dipleji i dosta traka pa kome je bitno biće zadovoljan. Sprave su na principu sajli, mada ima i nekoliko sa slobodnim opterećenjem. Nisam obratio pažnju koji je raspon bučica, radio sam donji deo tela, noge, pa sam se bazirao na spravama za te mišićne partije. Mislim da nije velika količina ploča ali za većinu više nego dovoljna. Prošao sam i kroz sprave za gornji deo tela čisto da bih video kako rade. Sve je ispravno u dobrom stanju i funkcionalno.

Prostor nije preveliki, pa je moguće čekanje na teg ili spravu kada je veća gužva. U trenutku moje posete bilo je više vežbača, ali to nije uticalo na moj trening. Dobra provetrenost, objekat je nov, sve je čisto i udobno. Posebno mi se dopalo što postoji prostorija za grupne treninge koja se može koristiti do početka grupnih treninga, što je prema rečima zaposlenih do nekin 19h. U toj prostoriji vam je na raspšolaganju veliki broj pilates lopti, slam ball, male bučice, olipijska šipka sa tegovima, kanapi, obruči, platforme, elastične trake, džak, T šipka ( ne klasična, olimpijska sa fiksiranim donjim krajem, vidi se na fotografiji ). Dakle može se odraditi i drugačija vrsta treninga.

Svlačionica je prostrana sa tri tuš kabine gde se voda na tuševima pušta preko dugmeta i posle izvesnog vremena se zaustavlja. Poput onih na javnim česmama. Lep način da se uštedi. Ormarići su dovoljno veliki. Fenovi su takođe na raspolaganju i funkcionišu. Zanemariću tečni sapun i šampon kojeg nije bilo jer počinjem da uviđam kako je to standard u gotovo svim objektima,

Osoblje je jako ljubazno, odgovorili su na sva moja pitanja.

Sve u svemu utisak je jako dobar, i preporučio bih svakome da poseti ovu teretanu. Nisam našao neke bitne zamerke, i mislim da prostor zadovoljava kriterijume većine vežbača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *