Treniraj besplatno!

24 Jan

stree

Želite da trenirate besplatno u Beogradu? Ne odgovara Vam radno vreme teretane? Želite da trenirate bez ograničenja, želite da budete u boljoj formi, i bolje izgledate. Da li ima rešenja?

Naravno da ima. U gradu je sve više lokacija na kojima su sprave za treniranje. Korišćenje ovih sprava je potpuno besplatno. Vežbe sa sopstvenom težinom su sasvim dovoljne da stimulišete vaše mišiće i da budete u boljoj formi i bolje izgledate. Kao što ste mogli primetiti da je sve više teretana koje praktikuju BOOT CAMP treninge. Ta vrsta treninga je nastala po uzoru na drilove kroz koje prolaze jedinice u vojsci. Ako vežbe sa sopstvenim opterećenjem odgovaraju profesionalnim vojnicima, specijalnim jedinicama zašto mislite da ne bi odgovarale Vama? I danas se na mnogim testiranjima za određivanje fizičke spreme upravo rade vežbe poput sklekova, zgibova, trbušnjaka, skokova i sprinteva. Zašto? Zato što su dobar pokazatelj forme i fizičke spremnosti.

Postoje mnogi načini da vežbe učinite izazovnijim, zahtevnijim, ali o tome neću ovde pisati.

Dobra ishrana, trening na spravama sa sopstvenim opterećenjem pravilno izvođen i doziran i više je nego dovoljan za većinu ljudi.

Ovde ću postaviti link sa mapom na kojoj je označena većina lokacija sa spravama za vežbanje. Na Vama je samo da izaberete najbližu i počnete da trenirate.

Ukoliko imate dileme oko izbora vežbi, pravilne tehnike, ishrane ili slično, kontaktirajte me a ja ću Vam rado pomoći da napravite prave korake.

Zajedno možemo sve!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *