Vežba za bolju potenciju, prostatu i sexualni život – Male deer exercise

13 Sep

vezbe za prostatu, vezbe za potenciju

Ako volite da se igrate sa svojim genitalijama ovo je pravi tekst za vas. Ovo je drevna Kineska vežba koja vam pomaže da na prirodan način, masažom, pomognete svojoj prostati i podstaknete bolju produkciju spermatozoida i erekciju. Dakle benefiti su mnogi. Polni organi mogu biti čvršći, prostata smanjena, prerana ejakulacija odložena.Kako to da baš ja pišem o ovoj vežbi? Pa tražio sam načine da se prirodnim putem poveća nivo testosterona u organizmu muškarca pa sam naišao na ovu vežbu.

Vežba se izvodi na sledeći način :

sedite bez odeće, i bez nakita na ivicu stolice da vam muda, pardon, da vam genitalije vise u slobodnom prostoru. (landare pišore) – dobro bi bilo vežbu izvoditi dok imate erekciju

protrljajte dlanove kako bi ih ugrejali, a potom levom rukom uhvatite svoje genitalije, tako da vam dlan bude ispod testisa do korena penisa, a palac preko korena penisa do stomaka sa gornje strane. Ne stežite previše držite tako, a dlan desne ruke oslonite na stomak tačno iznad penisa i kružite rukom trljajući dlanom taj predo tačno 81 put.

kada ovo odradite zamenite ruke i ponovite. Bitno je da kada zamenite ruke pravac trljanja stomaka bude suprotan od onoga u kome ste prvi put kružili.

Drugi deo vežbe je u istom položaju, oslonite ruke na kolena, poželjna je erekcija, ruke držite stisnute u pesnice ali tako da su vam palčevi u sredini pesnice, dakle obuhvaćeni dlanovima i prstima. Stežite mišić perineum, između anusa i testisa kao da želite da zaustavite mokrenje. To radite oko 1 minut, ali se trudite da budete opušteni i ne stiskate trbušne mišiće.

Neki kažu da su promene vidljive posle mesec do dva meseca i da može doći i do povećanja polnog organa.

Vežbu izvodite svako jutro po ustajanju.

Ali ne lezi vraže, drugi gurui koji propagiraju ove genitalne igrarije kažu kako je ova vežba dobra ali ne za modernog čoveka. Moderan čovek je pod stresom i mnogo sedi, pa grčenje ovih mišića nije za preporuku.

Oni savetuju drugu vrstu vežbe, a to je analna masaža prostate.

Ona smanjuje napetost i povoljno utiče na sve gore navedeno.

Izvodi se tako što goli legnete na pod, podignete noge, namažete lubrikantom srednji prst, a onda isi taj prst gurnete u anus nekih 1-1,5 inča (2,5cm-3,5cm) Kažu da ćete osetiti kako su mišići anusa napeti, kao da oko prsta imate obmotanu gumicu, i što je osetljivije to se više mora masirati. Zamislite anus kao brojčanik sata, pa krenite od broja 12 pritisnite taj broj prstom u anusu, tj mišiće u tom delu a onda laganim pokretima gurajte prst unutra i spolja. Ponavljajte ovo 15-20 sekundi duboko dišući. Opustite pa pređite na broj 3, ponovite isto, pa ponovo sa pozicijama 6 i 9.

Nakon ovoga se odmorite 1 minut. Onda ponovite od broja 12, pa između 12 i 3, pa 3, pa između 3 i 6, pa 6 i tako redom. Masirajte oko 10 sekundi svaku poziciju.

Nakon ovoga se odmorite duboko dišući. Pauze između masiranja su jako bitne pa ih ne preskačite. Sve ovo bi trebalo da traje oko 15 minuta. I ovo trebate raditi svakodnevno.

Ne znam šta je onaj koji je izmislio ovu vežbu pokušavao pa je shvatio benefite guranja prsta u anus. Ne sumnjam da je delotvorno, ali ja sigurno neću probati.

Zamišljam sebe kako ležim go na podu, 15 minuta guram sebi prst u anus, žena uđe na vrata a ja kažem nije to što misliš, masiram prostatu.

Ako pak želite da probate ovu vežbu, a već znam, da ima onih koji trljaju dlanove, ili pak želite da spoznate kakav je osećaj kada vas 15 minuta siluje selo Liliputanaca slobodno se upustite u ovu avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *