Kada je sve otišlo u PM?

20 Oct

ariser

U posledenje vreme posmatram ljude koji dolaze u teretanu, i sve mi je više muka. Često sebi postavim pitanje kada je sve otišlo u pm?

Odlazak u teretanu da bi se podizao teret, da bi se stenjalo pod teškim gvožđem odavno je otišao u zaborav. Najbitnije je koju si opremu navukao na sebe. Koliko je skupa oprema koju koristiš. Koliko su skupe patike, kojeg su ti brenda, majice, gaće, čarape, trenerka, šorts, znojnica, rukavice, mobilni telefon, slušalice. Više vremena se provede u biranju odeće za trening, u poziranju, nego samom treniranju.

Sve neki fitness modeli, utegnuti u kompresijske majice, uredno kvarcovani, depilirani, našminkani.

Alooo breeee, dokle bre više da se upropašćava sve što vredi? Sad treba da me bude sramota što nemam šta da obučem za teretanu??? Da li ste bre ljudi normalni???

Uvek sam trenirao u pocepanoj i odrpanoj garderobi, žuljevi su uvek bili odraz da si vukao tešku gvožđuriju, patike stare prikladne za dizanje.

Pogledajte fotografiju ovog posta, pogledajte kako se neklada oblačilo za trening. Da li je bila potrebna skupa garderoba da bi se izgradilo vrhunskop telo? Uporedite pa mi recite šta se desilo sa teretanom???

To je još jedan od razloga zašto cenim Slavkovu teretanu. Tamo se i dalje ide da bi se treniralo. Tamo ne ideš da budeš viđen i da poziraš u novom gym outfit-u.

Danas kada krenete na trening pogledajte se u ogledalo. Ako ste fancy lupite sebi šamar, saberite se, dohvatite prvu majicu, gaće, čarape iz prljavog veša, ono čime brišete pod i prozore, navucite na sebe, rukavice bacite u kantu za smeće i idite da dižete gvožđe dok vam ne popucaju kapilari od naprezanja i dok vam na nežnim rukama ne prokrvare žuljevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *