Teretana AHILEJ Banovo brdo

27 May

Opis teretane već poznatog lanca Ahilej, a koji sam izostavio zbog manjka slobodnog vremena.

ahi

Teretana se nalazi iznad parka na Banovom brdu, smeštena u borovoj šumi svega 200m od morske plaže nudi Vam neverovatan ugođaj Kalifornijske klime. Naravno šalim se, osim dela da se nalazi iznad parka.

Ne treba mnogo pričati o ovoj teretani. Tradicija se nastavlja. Izbor sprava kao i kvalitet istih ne manjka ni ovde. Prostor je kompletno renoviran. Svlačionice ne tako velike ali uredne. Na pultu za prijem kartica i izdavanje ključića možete pazariti i nešto od suplementacije, šejkova, čokoladica ali po cenama većim nego u radnjama.

Dovoljna količina tegova za svačije potrebe, raspored bučica malo konfuzan pa može da oteža trening ako se niste prethodno pripremili.

Najveća mana ove teretane jeste preveliki izbor sprava. Toliko ih mnogo ima, a kada ste kao ja, željni da ih isprobate, trening se pretvara u katastrofu. Skačete sa jedne na drugu, ne znate više ni šta radite ni koju grupu mišića ste trebali taj dan da radite. Na ptanje šta danas radiš? odgovor je – SVEEEEEEE !!!

A sada malo ozbiljnije. Izbor sprava je stvarno preveliki, teretana je izdeljena na nekoliko platformi. Imate sve uslove za kvalitetan trening bez obzira na kom ste nivou utreniranosti. Odradio sam dobar trening kako lično tako i sa klijentom tako da su iskustva samo pozitivna.

mudz

Voleo bih da je teretana na većoj kvadraturi, iako raspolaže sa 600m2 jednostavno toliki broj sprava sakriva stvarnu kvadraturu.

Opšti utisak

Mislim da je Ahilej na dobrom putu da postane sinonim za naziv teretana na ovim prostorima. U budućnosti od njih očekujem samo još bolji kvalitet. Sve što vam treba na jednom mestu, uz jednu jedinu manu, preveliki izbor sprava na jednom takvom mestu, ako se to može označiti kao mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *