Teretana Athletic’s gym Vidikovac

27 May

U ovoj sam teretani nekoliko meseci uspešno radio sa prethodnim klijentom. Nalazi se na spratu objekta nekadašnjeg Garden centra, iznad sale za proslave Garden vista gde sam se i sam venčao pa mi je odlazak na treninge budio lepe uspomene. Iznad same teretane od skoro je i dečija igraonica pa eto mogućnosti da dok vi trenirate suprug/ga i dete vreme provode u prostoru za igru.

teretana na vidokovcu

Osoblje je ljubazno i imali smo dobru komunikaciju. Prihvataju fitpass kartice, a članstvom kod njih imate mogućnost treniranja u bilo kojoj Athletic’s teretani.

Što se opremljenosti tiče na dobrom je nivou za sve rekreativce, a i neki ozbiljniji vežbač može se zadovoljiti uslovima koje nude. Sprave su techno gym, dobrog kvaliteta, a prijatno sam bio iznenađen što su za vreme mog boravka tamo dobili i mini poligon na kome se nalazi stalak za čučanj, vratilo, zglobni nastavak za šipku, razboj za propadanja, monkey bar. Dakle ovim su upotpunili sliku i učinili veliki pomak otklanjajući veliki minus. Ovo je omogućilo mnogo širi spektar vežbi kako za mene tako i za klijenta i dalo potpuni obrt u pogledu funkcionalnosti. Gde god se pojavim stiže nova oprema i sprave, da li je to neka dobra sreća koja me prati ne znam ali pozitivno utiče na moje mišljenje o teretanama. Konačno su počeli da uviđaju šta im fali, počeli su da slušaju vežbače i što je najbitnije menjaju stvari na bolje.

 

Na raspolaganju vam je i mala sala u kojoj se održavaju grupni treninzi a koju možete koristiti kada je prazna. Odnos bučica solidan, mislim da je 30 ili 35kg najveća. Ima i dodatnih rekvizita za trening koji su uvek dobrodošli.

personalni trener marko

Svlačionice pristojne veličine, ormarići standardni. Na usluzi vam je i fen, ali i kozmetika firme Nivea koju možete koristiti ukoliko ste svoju zaboravili. Fen i kozmetiku tražite od zaposlenih u pultu. Imaju manji izbor pića i NO reaktora po povoljnim cenama, čak i jeftinijih nego u radnjama.

Opšti utisak

Prostor na finoj lokaciji, dovoljno dobro opremljen da zadovolji potrebe većine, uz ljubazno osoblje i prijatnu atmosferu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *