Teretana Athletic’s gym Vidikovac

27 May

U ovoj sam teretani nekoliko meseci uspešno radio sa prethodnim klijentom. Nalazi se na spratu objekta nekadašnjeg Garden centra, iznad sale za proslave Garden vista gde sam se i sam venčao pa mi je odlazak na treninge budio lepe uspomene. Iznad same teretane od skoro je i dečija igraonica pa eto mogućnosti da dok vi trenirate suprug/ga i dete vreme provode u prostoru za igru.

teretana na vidokovcu

Osoblje je ljubazno i imali smo dobru komunikaciju. Prihvataju fitpass kartice, a članstvom kod njih imate mogućnost treniranja u bilo kojoj Athletic’s teretani.

Što se opremljenosti tiče na dobrom je nivou za sve rekreativce, a i neki ozbiljniji vežbač može se zadovoljiti uslovima koje nude. Sprave su techno gym, dobrog kvaliteta, a prijatno sam bio iznenađen što su za vreme mog boravka tamo dobili i mini poligon na kome se nalazi stalak za čučanj, vratilo, zglobni nastavak za šipku, razboj za propadanja, monkey bar. Dakle ovim su upotpunili sliku i učinili veliki pomak otklanjajući veliki minus. Ovo je omogućilo mnogo širi spektar vežbi kako za mene tako i za klijenta i dalo potpuni obrt u pogledu funkcionalnosti. Gde god se pojavim stiže nova oprema i sprave, da li je to neka dobra sreća koja me prati ne znam ali pozitivno utiče na moje mišljenje o teretanama. Konačno su počeli da uviđaju šta im fali, počeli su da slušaju vežbače i što je najbitnije menjaju stvari na bolje.

 

Na raspolaganju vam je i mala sala u kojoj se održavaju grupni treninzi a koju možete koristiti kada je prazna. Odnos bučica solidan, mislim da je 30 ili 35kg najveća. Ima i dodatnih rekvizita za trening koji su uvek dobrodošli.

personalni trener marko

Svlačionice pristojne veličine, ormarići standardni. Na usluzi vam je i fen, ali i kozmetika firme Nivea koju možete koristiti ukoliko ste svoju zaboravili. Fen i kozmetiku tražite od zaposlenih u pultu. Imaju manji izbor pića i NO reaktora po povoljnim cenama, čak i jeftinijih nego u radnjama.

Opšti utisak

Prostor na finoj lokaciji, dovoljno dobro opremljen da zadovolji potrebe većine, uz ljubazno osoblje i prijatnu atmosferu.

 

 

 

2 thoughts on “Teretana Athletic’s gym Vidikovac

  1. Dobar dan. Gdje se nalazi teretana na vidikovcu i da li uplatom u Podgorici u Atlethic teretani mozemo vjezbati kod Vas i u drugim teretanama athletic npr u Beogradu posto ja skoro svaki mjesec idem u Bg i ostajem od 5-10 dana. Pozzz

    1. Postovana,
      Nisam vezan ni za jednu teretanu vec sa klijentima radim na raznim lokacijama tako da cete ove informacije morati da trazite od teretane. Ovde samo iznosim licni utisak kvaliteta ponude ovih objekata u cilju informisanja vezbaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *