Teretana Athletic’s gym Voždovac

27 May

U odnosu na teretanu na Banovom brdu i Vidokovcu, tim redosledom, teretana na Voždovcu je najmanje zadovoljila moje potrebe.

haha1

Ne kažem da teretana ne ispunjava uslove za kvalitetan trening, ali u odnosu na druge dve iz ovog lanca, lični utisak je nešto slabiji.

Teretana se nalazi u suterenu što samo po sebi ume da pokvari utisak. Svlačionica je izuzetno mala, kao i sala za grupne treninge. I ovde vam je sala na raspolaganju.

U teretani je malo zagušljivo, prostor nije preveliki, a deo opreme je nešto stariji pa u celini ne ostavlja tako snažan utisak.

U suštini poseduje sve što je potrebno za solidan trening, na dobroj je lokaciji i mislim da je većina ljudi iz kraja zadovoljna uslovima koje pruža.

Osoblje je ljubazno, i izlaze u susret.

Količina tegova zadovoljavajuća, mada sam naišao na par onih koji nisu istog promera pa je postojao problem kod stavljanja na šipku. To ume dodatno da frustrira. Ostatak opreme u vidu resistance band, kettlebell-a, i sličnog je prisutan i za to im dajem +.

Opšti ustisak

Ako ne živite blizu ove teretane ne vidim čime zaslužuje da je posetite. Verovatno se većina njihovih stalnih vežbača neće samnom složiti, ali to je već subjektivno mišljenje. Mi vežbači smo posebna sorta.  Često  se vežemo za objekat, ambijent i zaposlene pa umemo čvrsto da branimo svoju teritoriju i kada za to nema osnova. Ako uzmemo u obzir da ima nekoliko teretana u neposrednoj blizini, a da je jedna od njih i Ahilej, koja nudi mnogo kvalitetnije uslove za trening, svaki dalji argument u korist Athletic’s-a postaje zanemarljiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *