Teretana Sport active Sarajevska

31 May

saraj

Teretana Sport active Sarajevska iz već ranije pomenutog lanca. Teretana na odličnoj lokaciji u centru grada. Mana, teško ćete naći parking, a ako se nepropisno parkirate 99% će vam pauk odneti auto.

Ovo je prilično fensi teretana. Sprave su novije generacije. Opremljena pristojnom količinom sprava za kardio. Teretana je na dva nivoa pa je na gornjem  kardio program i sprave, dok se u suterenu nalazi hard core corner sa stalkom za čučanj, klupama, bučicama i tegovima. Ploče su za crossfit pa je to malo pozerski. Ume da bude nezgodno vežbačima sa dužim stažom koji stavljaju dosta ploča na šipku. Sigurno je da ove ploče da utiču na ego vežbača pa ćete imati utisak da se podiže mnogo veća kilaža od one koja je zaista na šipci.

U svlačionicama obično ima sapuna i šampona u delu gde su tuševi, toalet je prisutan na oba nivoa. Mana je mala površina svlačionica, dosta slaba provetrenost pogotovo u delu svlačionica u suterenu. Nakon tuširanja ume biti zagušljivo.

Ovom teretanom će biti jako zadovoljan nežniji pol, teretanu posećuju uglavnom osobe iz komšiluka. Inače je lanac uključen u fit pass sitem pa možete koristiti usluge teretane i sa ovom karticom.

Opšti utisak

U ovoj teretani sam bio zaposlen kao trener. Odatle i potiče moja saradnja sa Nikolom Alilomovim. Poznajem prednosti i mane ovog prostora. Držao sam tamo individualne treninge, kao i dosta drugih trenera, tako da je prostor zadovoljavajuć. Odlična lokacija, dobra opremljenost. Nije za powerliftere i hard core vežbače.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *