Personalni treninzi BESPLATNO!

07 Sep

training_personaltrainer

Da li želite da imate ličnog trenera i trenirate BESPLATNO?

Živimo u svetu i društvu gde sve košta. Malo toga je danas besplatno. Kako uslovi za život u smislu finanasija nisu sjajni, većina, zanemarujući kvalitet, traži robu i usluge po niskoj ceni. Besplatno je čarobna reč koja mami svakoga. Dobiti nešto a da se ne plati? Gde to ima?

Nudim vam mogućnost da potpuno besplatno dobijete personalnog trenera. U čemu je caka? Besplatan je prvi trening. Imate želju da osetite kako je trenirati uz personalnog trenera. Niste sigurni da li je to za vas. Niste sigurni kakav je trener. Sve vam to omogucava ovaj prvi trening gde se možemo upoznati i popričati o vašim ciljevima.

Mnogi će se razočarati i reći kako je to prevara, kako je cilj samo “navući” klijente. Da li platite zubaru da vam popravi zub, majstoru da vam popravi auto? Da li vam prvi zub poprave besplatno, da li vam majstor prvu poravku automobila da gratis? Na ličnog trenera gledajte kao na majstora koji ima za cilj da popravi vaše telo. U zdravom telu zdrav duh. Kada ste zdravi i u dobroj fizičkoj formi to će se svakako odraziti i na vaše psihičko stanje.

Svaki proizvod i uslugu moramo platiti. Neko je proveo vreme u edukaciji, uložio je novac da bude stručan u nekoj oblasti. Zašto je onda nekima teško da prihvate činjenicu da moraju da plate za ono što sami ne umeju da urade.

Prednost rada sa mnom je u tome što, ukoliko ste zainteresovani, možete naučiti kako da trenirate, kako da se hranite, kako da pravilno izvodite vežbe. Kasnije vam trener možda neće biti potreban. Da li ste probali nekada sami nešto da popravite? Nešto što niste umeli? Da li vam se desilo da to još više pokvarite samo zato što niste hteli da platite majstoru? Isto je i sa treningom. Ukoliko ne umete pravilno da radite vežbu, ne znate principe treninga i ishrane, rizikujete povredu. U najboljem slučaju neku blagu koja neće uticati na ostatak vašeg života. Rizikujete svoje zdravlje! Da li ste spremni na to da rizikujete svoje zdravlje?

Ne glumite majstora, ne potcenjujte nečiju struku. Svi bi mi voleli da je sve besplatno, ali to nije realno za očekivati.

Kako sve ima svoju cenu tako i moje usluge. Cenovnik personalnih treninga je ovde a ako ste za povoljniju varijantu online treninga cenovnik je ovde.

Trenutno treniram u teretani HAMMER gym S.C. Rakovica pa se mozemo naci tamo.

Kontaktirajte me putem:

e-mail adrese: gym.trening@gmail.com

telefona: 063/ 1 456 123

Marko Đorđević

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *