Da li ćete uspeti, i zašto nećete?

02 Mar

kako da pravilno postupim

Dokle god je na blogu, i u moru kvalitetnih informacija koje nudim, najčitanija tema, “kakav je Battery whey protein?” siguran sam da ste odabrali pogrešan put i  kompromitovali napredak.

Moram reći da mi je žao što su neki ljudi ušli u ovu “industriju” a da je uopšte ne žive, ne osećaju i ne razumeju. Nije mi žao njih, niti mi je žao što se vode pogrešnom ideologijom,  što ne “žive kroz šipku i teg”, već mi je žao što svojim prisustvom srozavaju samu igru.

Ovo je bilo namenjeno onima koji se “bave” samim sportom, i koji sebe doživljavaju kao bitne u ovom svetu. Nije namenjeno ljudima koji žele promene iz njima bitnih i znanih razloga. Njima je namenjen drugi deo priče.

Ako želite da se promenite, ako želite da transormišete telo, da budete snažniji, zgodniji, zdraviji, šta god da vam je cilj, i pored mora informacija koje su danas dostupne na klik jurite kakav je koji protein??? ŽIVITE U ZABLUDI!!!  Ako niste sredili ishranu zaboravite na protein. Ako ste sredili ishranu znači da ste počeli da unosite dovoljne količine makronutrijenata kroz pravu, čvrstu hranu, samim tim i veću količinu proteina. Ako ste ispunili taj deo priče onda se morate fizički aktivirati kako bi izazvali određene promene na telu. Ako ste uskladili ishranu i trening onda ste na pravom putu. Ihrana nije ni 30%, ni 60% ni 80% ishrana je 100%, a trening je, pa moram vas razočarati, isto 100%.  Kako je to moguće? Pa lepo, i jedna i druga stvar su bitne i ne mogu jedna bez druge. Uložite maksimalni trud na oba polja. Kada ste i to uspeli, prvo što možete da dodate od suplemenata jesu mikronutrijenti u vidu kvalitetnih vitamina i minerala, i omega 3 masti. Posle toga, možete i ne morate kupiti protein. Svi kreću u “igru” od najmanje bitne stvari, a to je siguran put ka neuspehu ili u najboljem slučaju minimalnom napretku. Evo upravo sam, možda i grubo, odgovorio momka od kupovine proizvoda i sasuo mu činjenice u lice. Ne očekuj to i to, možeš da dobiješ samo to i to!

Iskoristite korisne informacije koje vam se nude besplatno. Kada sam ja počinjao bilo ih je na kašičicu, a pola ih je bilo beskorisno. Klikćite na prave i korisne informacije. Ako će vas kupovina proteina umiriti, kupite protein, ali imajte realna očekivanja.

Javite mi se da zajedno učinimo da budete bolji, nemojte da se ustručavate. Dosta više uvijanja, ako hoćete siguran napredak i kvalitetan rad kontaktirajete me!

personalni trener Marko Đorđević

ONLINE system
INDIVIDUALNI
KONTAKT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *